BELVAN ULAŞIM SAN. TİC. LTD. ŞTİ. 55 ADET DAİMİ OTOBÜS ŞOFÖRÜ ALIMI MÜLAKAT İLANI DUYURUSU

1. UYGULAMALI VE SÖZLÜ MÜLAKAT YERİ VE TARİHİ

Van Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi BELVAN ULAŞIM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ bünyesinde; Ulaşım Dairesi Başkanlığı emrinde çalıştırılmak üzere 55 adet otobüs şoförü alımı için 14.12.2022 tarihinde açık iş ilanı sayısının 3 katı kadar olan 165 adet otobüs şoförü adayı noter kurası ile canlı yayında belirlenmiş olup; otobüs şoförü adayları arasından 55 asıl ve 55 yedek otobüs şoförünün belirlenmesi amacıyla; uygulamalı ve sözlü mülakatlar 16.01.2023-20.01.2023 tarihleri arasında İpekyolu Caddesi üzeri eski YSE adresinde kurulu bulunan Van Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığına ait Garaj Amirliği sahasında yapılacaktır.

Ekli listede Adı, Soyadı, sınav günü ve saati belirtilen adayların belirlenen gün ve saatte mülakat yerinde hazır bulunmaları, mülakat tarih ve saatinden önce veya sonra adayların mülakat yerlerine gelmemeleri ayrıca mülakata katılmayanların başvurularının geçersiz sayılacağı önemle duyurulur.

1. UYGULAMALI VE SÖZLÜ MÜLAKATIN ŞEKLİ, PUANLAMASI VE DEĞERLENDİRME

Mülakatın şekli; Uygulamalı ve Sözlü Mülakat olacaktır. Uygulama 50 (elli), sözlü mülakat ise 50 (elli) puan olmak üzere toplamda 100 (yüz) tam puan üzerinden değerlendirme yapılacaktır.

1. Uygulama mülakatı: Otobüs sürüş değerlendirmesine ilişkin belirlenen 25 ayrı kategoride 50 (elli) puan üzerinden değerlendirme yapılacaktır. 25 ayrı kategoride sürücü adayının yaptığı hatalardan kaynaklı hata puanları 50 puandan düşülecek ve kalan puan uygulama başarı puanı olarak belirlenecektir.

2. Sözlü mülakat:

1. Otobüs şoförü adaylarımızın mesleki bilgilerine ait bilgilerini ölçmek. (20 puan)

2. Bir konuyu kavrayıp özetleme, ifade yeteneği ve muhakeme gücü. (10 puan)

3. Liyakati, temsil kabiliyeti, tutum ve davranışlarının göreve uygunluğu. (10 puan)

4. Öz güveni, ikna kabiliyeti ve inandırıcılığı. (10 puan)

Belirtilen kriterler çerçevesinde 50 puan üzerinden puanlama yapılacaktır. Sözlü mülakat sonucu adayın aldığı puan sözlü mülakat başarı puanı olarak belirlenecektir.

1. DEĞERLENDİRME

Uygulama ve Sözlü Mülakatın başarı puanlarının toplamı genel başarı puanı olarak ilan edilecektir.

1. İLAN

Mülakatta başarılı olan adaylar arasından puanı en yüksek olan adaydan başlamak üzere;

1 ila 55. kişi asıl ve 56 ila 110.u sıraları arasındaki adaylar yedek olarak belirlenecektir. Mülakatın yapılmasına müteakip bir ay içerisinde sonuçlar www.van.bel.tr internet adresinde bulunan duyurular kısmından ilan edilecektir. Ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

Mülakatlara katılacak adayların bilgisine ilanen duyurulur. 13/01/2023

Bu içerik Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından yayımlanmıştır.