BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE AİT MUHTELİF YERLERDE BULUNAN İŞYERLERİNİN KİRALAMA İLANI DUYURUSU

Mülkiyeti Büyükşehir Belediyemize ait İlimiz Muhtelif yerlerinde bulunmakta olan; İpekyolu İlçesi Bahçıvan Mah. Eski Özalp Durağı 2-8 nolu işyerleri, İpekyolu İlçesi Bahçıvan Mah. Peynirciler Kuzey Çarşısı 12 nolu İşyeri (Süt Ürünleri), İpekyolu İlçesi Aşağınorşin Mah. Kurtuluş Parkı içinde bulunan 1 adet Çay Ocağı, 3 (üç) yıl, 36 (otuz altı) ay ile İlimiz İpekyolu İlçesi Şerefiye Mah. Aydın Talay Yeraltı Çarşısında 35 nolu işyerinin 5 (Beş) yıl, 60 (altmış) ay kiraya verilecek yerlerin 17.05.2022 tarih ve 33-34-35-36 Onay nolu Başkanlık Makamının Onaylarıyla, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddeleri doğrultusunda 08.06.2022 tarih ve saat: 10.00’da ihalesi yapılacaktır.

İHALE DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Bu içerik Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından yayımlanmıştır.