SARAY İLÇESİ KAPIKÖY SINIR KAPISI GÜZERGÂHINDA ÇALIŞTIRILACAK 32 ADET VK PLAKALI OTOBÜS HATTI İHALESİ İPTAL DUYURUSU

İlgi a) tarihli ve nolu V.B.B. Meclis Kararı ile Van ili şehir merkezi – Saray ilçesi Kapıköy Sınır Kapısı güzergâhında çalıştırılmak üzere 32 adet VK plakalı en az 17 oturan, 1 sürücü koltuk kapasiteli, otobüs ruhsatlı araç hattının 2886 Devlet İhale Kanunu’nun 64’üncü maddesi gereği 10 yıllığına kiraya verilmesine, ihaleye ilişkin teknik ve idari şartname, bedel tespiti, sözleşme tasarısı ile diğer idari iş ve işlemlerin Ulaşım Dairesi Başkanlığınca yerine getirilmesine karar verilmiştir.
        İlgi b) tarihli İhale Onay Belgesi ile ihalenin 01.06.2022 tarihinde saat 11.00’da yapılmasına onay verilmiştir. İhale 21.05.2022 – 26.05.2022 tarihlerinde Van Sesi yerel gazetesinde, 27.05.2022 tarihinde Resmi Gazete ’de, Büyükşehir Belediyemiz ilan tahtasında, Saray Belediye Başkanlığı ve Saray Kaymakamlığı ilan tahtalarında yayınlanmıştır. Yapılan incelemeler neticesinde ihale şartnamesinde eksiklikler tespit edilmiş olup, ihale iptal edilmiştir.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Bu içerik Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından yayımlanmıştır.