VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

DİYARBAKIR TARIM FUARINDA YERİMİZİ ALDIK

1 Mayıs 2024 , Çarşamba

Van’ın tarım ve hayvancılık potansiyelinin tanıtımı için çalışmalarını sürdüren Van Büyükşehir Belediyesi, 15. Mezopotamya Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda da yerini aldı.

Mezopotamya Fuar ve Kongre Merkezi’nde 314 marka ve firmanın katıldığı fuarda stand açan Van Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Van'ın tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtırken hayvancılık hizmetleri ile yapılacak projelere yer veriyor.

Fuarın açılış törenine Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun, Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Ahmet Türk ve Devrim Demir, Van Büyükşehir Eş Başkanı Abdullah Zeydan, Erbil Valisi Omêd Xoşnav, DTSO Başkanı Mehmet Kaya, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan, çevre il ve ilçelerin ticaret ve sanayi odaları ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Mezopotamya Tarım ve Hayvancılık Fuarı tüyap Diyarbakır fuar ve kongre merkezinde 15.kez kapılarını ziyarete açan fuar da yer alan Van Büyükşehir Belediyesi standında Badem fidesi de ziyaretçilere dağıtılıyor.

Fuarın kapıları 4 Mayıs tarihine kadar ziyaretçilerine açık olacak.

Bu içerik Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından yayımlanmıştır.