VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

EŞBAŞKANLARIMIZDAN 1 MAYIS MESAJI

30 Nisan 2024 , Salı

Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanlarımız Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, 1 Mayıs Dünya İşçi ve Emekçiler Günü’nü kutladı.

Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanlarımız Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, 1 Mayıs Dünya İşçi ve Emekçiler Günü’ne ilişkin mesaj yayımladı.

1 Mayıs Dünya İşçi ve Emekçiler Günü kutlayan Eşbaşkanlarımız “Emekçinin hakları için mücadele eden, emeğin ve emekçinin yanında yer alan herkesi selamlıyor tüm emekçilerin 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Günü’nü kutluyoruz. Musa Anter Barış Parkında saat 11.00’de düzenlenecek olan mitinge de tüm halkımızı davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yaşasın 1 Mayıs

Bijî 1ê Gulanê

Bu içerik Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından yayımlanmıştır.