VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

EŞBAŞKANLARIMIZA TEBRİK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

3 Mayıs 2024 , Cuma

Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanlarımız Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal’e tebrik ziyaretleri devam ediyor. Gelen ziyaretçileri makamda ağırlayan Eşbaşkanlarımız halkın sorun ve sıkıntıları da dinleyerek tek tek not alıyor.

Bu kapsamda Eşbaşkanlarımızı ziyarete gelen Van İş Adamları Derneği (VİŞAD) yönetim kurulu üyeleri de Eşbaşkanları tebrik edip hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaretlerinden ötürü memnuniyet duyduklarını belirten Eşbaşkanlarımız, Derneklerin belediyeler ile istişareli olduğunda halkın yararına daha verimli sonuçlar elde edildiğini ifade etti. İlin ve bölgenin meselelerine dair ortak akıl geliştirme noktasında bu görüşmeleri önemsediklerini söyledi.

Bu içerik Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından yayımlanmıştır.