33 ADET DAİMİ İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARINA İLİŞKİN NOTER KURA SONUCU İLE MÜLAKATA KATILACAKLAR

Büyükşehir Belediyemiz iştiraklerinden olan BELVAN Ulaşım San. Tic. ve Ltd. Şti. bünyesinde istihdam edilmek üzere ilana çıkılan 10 adet Kamyon Şoförü ve 10 adet İş Makinası Operatörü (7 adet Beko Loder Operatörü, 2 adet Ekskavatör, 1 adet Forklift) için 12.01.2022 tarihinde noter huzurunda yapılan ve sosyal medya hesaplarımızdan canlı yayınlanan kura çekimi sonucu mülakata girmeye hak kazanan adaylar arasından 10 adet Kamyon Şoförü için açık iş ilanı sayısının 3 katı kadar aday (30), 7 adet Beko Loder Operatörü için açık iş ilanı sayısının 3 katı kadar aday (21), 2 adet Ekskavatör Operatörü için açık iş ilanı sayısının 3 katı kadar aday (6), 1 adet Forklift Operatörü için açık iş ilanı sayısının 3 katı kadar aday (3) ve kura olmaksızın mülakata katılacak olan başvuruları kabul edilen 288 adet Motor Ustası adayın isim listelerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

17-28 Ocak 2022 tarihleri arasında yapılacak olan mülakat ile ilgili bilgiler Belediyemizin web sayfasından yayınlanacaktır.

Kamuoyunun bilgisine saygı ile duyurulur.                                                        12.01.2022

10 ADET KAMYON ŞOFÖRÜ (AÇIK İŞ SAYISININ 3 KATI KADAR FAZLASI 30 ADET) ALIMI İÇİN KURADA SEÇİLENLERİN NİHAİ LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

7 ADETİŞ MAKİNESİ OPERATÖRÜ-BEKO LODER-105.02/105.30(AÇIK İŞ SAYISININ 3 KATI KADAR FAZLASI 21ADET) ALIMI İÇİN KURADA SEÇİLEREK MÜLAKATA KATILACAKLARIN NİHAİ LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

2 ADET İŞ MAKİNESİ OPERATÖRÜ- EKSKAVATÖR-105.04 (AÇIK İŞ SAYISININ 3 KATI KADAR FAZLASI 6 ADET) ALIMI İÇİN KURADA SEÇİLEREK MÜLAKATA KATILACAKLARIN NİHAİ LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

1 ADET İŞ MAKİNESİ OPERATÖRÜ- FORKLİFT-105.06(AÇIK İŞ SAYISININ 3 KATI KADAR FAZLASI 3ADET) ALIMI İÇİN KURADA SEÇİLEREK MÜLAKATA KATILACAKLARIN NİHAİ LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

13 ADET MOTOR USTASI ALIMI İÇİN MÜLAKATA KATILACAKLARIN NİHAİ LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Bu içerik Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından yayımlanmıştır.