65 ADET OTOBÜS/KAMYON ŞOFÖRÜ VE 5 ADET İŞ MAKİNASI OPERATÖRÜ ALIMI KAPSAMINDA BAŞVURUSU KABUL EDİLİP NOTER KURA SONUCU İLE MÜLAKATA KATILACAKLAR

Büyükşehir Belediyemiz İştiraklerinden Belvan Ulaşım San. Tic. Ltd. Şti bünyesinde istihdam edilmek üzere ilana çıkılan 65 Otobüs/ Kamyon-5 İş Makinesi Operatörü için 08.01.2021 tarihinde noter huzurunda yapılan kura çekimi sonucu mülakata hak kazanan adaylar arasından 65 şoför için açık iş sayısının 4 katı kadar aday (260), iş makinesi operatörü için açık iş sayısının 4 katı kadar aday (20)’ın isim listelerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Mülakata katılmaya hak kazanan adayların çağırılacağı tarih ve yer bilgisi daha sonra Belediyemizin resmi web sayfasından ilan edilecektir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.09.01.2021

65 adet otobüs/kamyon şoförü alımı için kurada seçilenlerin nihai listesini görmek için tıklayınız

5 adet iş makinası operatörü alımı için kurada seçilenlerin nihai listesini görmek için tıklayınız