65 ADET OTOBÜS\KAMYON ŞOFÖRÜ VE 5 ADET İŞ MAKİNASI OPERATÖRÜ ALIMINA İLİŞKİN YAPILAN MÜLAKAT SONUCUNA DAİR DUYURU

BELVAN Ulaşım Sanayi Tic. Ltd. Şti. bünyesinde istihdam edilmek üzere alınacak olan 65 adet otobüs/kamyon şoförü ve 5 adet iş makinası operatörü için başvuruları kabul edilen kişiler arasından mülakata çağrılan 260 adet otobüs/kamyon şoförü adayı ve 20 adet iş makinası operatörü adayı Noter tarafından kura çekilerek belirlenmiş ve kuradan çıkan kişiler listesi Van Büyükşehir Belediyesi resmi web sayfasında ilan edilmiştir.

Bahse konu noter kura çekimi sonucu isimleri belirlenen başvuru sahiplerinin ilanda belirtilen belgelerini istenildiği şekilde hazırlayarak en geç 15 Ocak 2021 Cuma günü saat 17.00’ye kadar Van Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet binasında bulunan Belvan Ulaşım San. Tic. Ltd. Şti’ye elden teslim etmeleri ve süresi içerisinde belirtilen belgeleri teslim etmeyen veya eksik belge teslim eden başvuru sahiplerinin mülakata çağrılmayacağı duyurulmuştu.

65 adet otobüs/kamyon şoförü ve 5 adet iş makinası operatörü alımı için uygulamalı ve sözlü mülakatlar 15.02.2021-19.02.2021 tarihlerinde İpekyolu Caddesi Üzeri Eski YSE adresinde kurulu bulunan Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığına ait Garaj Amirliği sahasında gerçekleştirilmiştir.

Buna göre 65 adet otobüs/kamyon şoförü ve 5 adet iş makinası operatörü alımı için yapılan uygulamalı ve sözlü mülakat sonucunda başarılı olup hak kazanan adayların isim listeleri aşağıdaki gididir.

Otobüs şoförlüğü için şoförlük becerisinin ölçülmesine ilişkin yapılan uygulama ve sözlü mülakatta başarılı olan adayların isim listesi aşağıdaki gibidir;

Listeye ulaşmak için linki tıklayınız...

Kamyon şoförlüğü için şoförlük becerisinin ölçülmesine ilişkin yapılan uygulama ve sözlü mülakatta başarılı olan adayların isim listesi aşağıdaki gibidir;

Listeye ulaşmak için linki tıklayınız...

İş Makinası Operatörlüğü için operatörlük becerisinin ölçülmesine ilişkin yapılan uygulama ve sözlü mülakatta başarılı olan adayların isim listesi aşağıdaki gibidir;