BELEDİYE HİZMET (ESKİ VASKİ) BİNASI YIKIM, ENKAZ ALANINA NAKLİYE VE İSTİF İŞİ İHALESİ DUYURUSU

Mülkiyeti Van Büyükşehir Belediyesine ait Van İli İpekyolu İlçesi Çarşı Mahallesi 194 ada, 35 nolu parselde bulunan Belediye Hizmet ( Eski Vaski ) binasının Yıkım, Enkaz Alanına Nakliye ve İstif İşi ve artı bedelle 26.01.2022 Çarşamba günü saat 10:30'da 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi doğrultusunda Belediyemiz Encümen salonunda yapılacaktır.

İHALE DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Bu içerik Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından yayımlanmıştır.