Duyuru

BELVAN Ulaşım Sanayi Tic. Ltd. Şti. bünyesinde istihdam edilmek üzere alınacak olan 65 adet otobüs/kamyon şoförü ve 5 adet iş makinası operatörü için başvuruları kabul edilen kişiler arasından mülakata çağrılacak 260 adet otobüs/kamyon şoförü adayı ve 20 adet iş makinası operatörü adayı Noter tarafından kura çekilerek belirlenmiş ve kuradan çıkan kişiler listesi Van Büyükşehir Belediyesi resmi web sayfasından ilan edilmiştir.

Bahse konu noter kura çekimi sonucu isimleri belirlenen başvuru sahiplerinin aşağıda belirtilen belgelerini istenildiği şekilde hazırlayarak en geç 15 Ocak 2021 Cuma günü saat 17.00’ye kadar Van Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet binasında bulunan Belvan Ulaşım San. Tic. Ltd. Şti’ne elden teslim etmeleri gerekmektedir. Süresi içerisinde belirtilen belgeleri teslim etmeyen veya eksik belge teslim eden başvuru sahipleri mülakata alınmayacaktır.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur. 12.01.2021

İSTENİLEN BELGELER    :

1.     Ehliyet Fotokopisi (Noter Onaylı)

2.     Otobüs Şoförleri İçin Lise Diploması (Noter Onaylı)

3.     SRC 1-2 ve Psikoteknik Belgesi (Noter Onaylı)

4.     İş Makine Operatörü İçin Ortaokul Diploması (Noter Onaylı)

5.     İkametgah Bilgisi (E-Devlet Üzerinden Kare Kodlu)

6.     Sabıka Kaydı (E-Devlet Üzerinden Kare Kodlu)

7.     Askerlik Durum Belgesi (E-Devlet Üzerinden Kare Kodlu)

8.     2 Adet Vesikalık Fotoğraf (Güncel)

9.     Sağlık Raporu (İşe Başlamadan Önce Tam Teşekküllü Hastaneden Sağlıklı Olduğuna Dair Doktor Raporu)

NOT : Belirtilen evraklar başvuru sahipleri tarafından bizzat teslim edilecektir.