İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru Mülakata Hak Kazanan Kişilerin Listesi

Zabıta Memuru - ( Lisans ) Listesi İçin Tıklayın

Zabıta Memuru - ( Önlisans ) Listesi İçin Tıklayın

*AÇIKLAMALAR*

1- İLK DEFA ATAMA YAPILACAK OLAN İTFAİYE ERİ VE ZABITA MEMURU ALIMI İÇİN 28.05.2018 - 15.06.2018 TARİHLERİ ARASINDA İLANA ÇIKILMIŞ VE YÖNETMELİĞE GÖRE UYGUN OLAN ŞAHISLARIN BAŞVURULARI KABUL EDİLMİŞTİR.

2- a- ZABITA VE İTFAİYE YÖNETMELİĞİ GEREĞİ; ATAMA YAPILACAK BOŞ KADRO SAYISININ BEŞ KATI SAYIDA ADAY MÜLAKATA ALINACAKTIR.

b- ADAYLAR KPSS PUANLARINA GÖRE SIRALANARAK, EN YÜKSEK PUANLI ADAYDAN BAŞLAMAK ÜZERE MÜLAKATA DAVET EDİLMİŞTİR.

3- ADAYLARIN ATAMAYA ESAS BAŞARI PUANI, YAPILAN SÖZLÜ SINAV PUANI İLE KPSS PUANININ ARİTMETİK ORTALAMASI ALINMAK SURETİYLE BELİRLENECEK VE BELEDİYENİN İNTERNET ADRESİNDE İLAN EDİLECEKTİR. (van.bel.tr )

4- ZABITA MEMURU VE İTFAİYE ERİ MÜLAKAT SINAVINDA BAŞARILI OLANLAR, GÜVENLİK SORUŞTURMASI YAPILDIKTAN SONRA GÖREVE BAŞLATILACAKTIR.

5-SINAVIN YERİ, ZAMANI VE KONULARI:

Sınav Yeri:

Atatürk Kültür Parkı Park Bahçeler Şube Müdürlüğü, Halilağa Mah. Kale Yolu Üzeri İpekyolu/VAN

Sınav Tarihleri:

İtfaiye eri için  02-03/07/2018 Pazartesi-Salı Günü saat 09:00 da, zabıta memuru için 04-05/07/2018 Çarşamba Perşembe günü saat:09:00 da başlamak üzere sözlü sınav yapılacaktır. Ayrıca itfaiye eri için 06/07/2018 Cuma Günü saat 09:00 da başlamak üzere uygulama sınavı yapılacaktır.

Sözlü sınavlar ve uygulamalı sınav aynı gün içinde bitirilemez ise ertesi günü devam edilecektir.

Sınav Giriş Belgeleri adayların adreslerine posta ile gönderilecektir.

Sınav Konuları:

• Türkiye Cumhuriyeti Anayasası
  • Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi
  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu
  • Mahalli İdareler ile ilgili Temel Mevzuat konuları ile Kadro unvanına ilişkin mesleki ve uygulamalı bilgi ve yeteneğin ölçülmesini kapsar.
  • İtfaiye eri sınavı; sözlü ve uygulamalı olmak üzere iki bölüm halinde yapılacaktır.
  • Uygulamalı sınav; kadro unvanına ilişkin mesleki bilgi ve yeteneğin ölçülmesi ile araç kullanımı ve sportif dayanıklılık gibi özelliklerin ölçülmesini kapsayacak şekilde yapılır.

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Deniz Otobüsü Saatleri