Duyurular

Van Büyükşehir Belediyesi 02.07.2018 Tarihinde Yapılan Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Mülakat Sonuçları

Not: Yapılan mülakat sonucunda başarılı olup asıl listede isimleri bulunan kişilerin; istenilen belgeler ile beraber 03.09.2018 - 07.09.2018 tarihleri arasında mesai bitimine kadar Van Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

• Nüfus Cüzdanı
  • Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı
  • Yabancı okul mezunları için denklik belgesinin aslı veya fotokopisi
  • Kpss sonuç belgesi