BÜYÜKŞEHİR ZABITASI DİLENCİ OPERASYONU YAPTI

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından kent genelinde dilencilere yönelik operasyon yapıldı. Operasyonlarda 7’si çocuk 12 kişi yakalandı.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler kentin önemli caddeleri, camii önleri ve trafik ışıkların da vatandaşların manevi duygularını istismar eden ve bu yolla haksız yerde kazanç sağlayan dilencilere yönelik operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonlarda 7’si çocuk 12 kişi yakalanırken bu şahıslar hakkında tutanak tutularak yasal işlem yapıldı. Dilencilerin üst aramalarında 350 TL bozuk para çıktı.

Dilencilere yönelik operasyonların devam edeceğini belirten Zabıta yetkilileri, dilenciliği meslek edinen bu istismarcılara karşı çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerine kaydetti.

Deniz Otobüsü Saatleri
Su Borcu Ödeme