Büyükşehirden Milli Egemenlik trafiğini rahatlatacak adım

Van Büyükşehir Belediyesi, Milli Egemenlik caddesinde 2 yeni durak inşa ediyor.

Büyükşehir Belediyesi, kent trafiğini rahatlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda trafiğin yoğun olduğu Milli Egemenlik Caddesi’ne iki yeni durak yapılıyor. Daha önce İpekyolu Caddesi Eski Emniyet Kavşağı, Şişli Öğretmenevi, Kültür Sarayı Caddesi, İskele Caddesi, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Eski Araştırma Hastanesi’ne durak yapan Büyükşehir Belediyesi, Milli Egemenlik Caddesi’nde iki noktada daha modern durak yaptırıyor.

Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığına bağlı yol yapım ekiplerinin yürüttüğü çalışma kapsamında kısa sürede tamamlanması planlanan duraklarla hem trafik akışı sağlanacak. Hem araçların rastgele yolcu indirip bindirmelerinin önüne geçilecek. Hem de  vatandaşların toplu taşıma araçlarına daha güvenli bir şekilde binip inmeleri sağlanacak.

Deniz Otobüsü Saatleri