Genel Sekreter Yalçın, halk ile buluştu!

Genel Sekreter Yalçın, halk ile buluştu!

Van Büyükşehir Belediyesi, ilk halk günü etkinliğini düzenledi.
İçişleri Bakanlığınca Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliğine atanan Van Valisi İbrahim Taşyapan’ın göreve başlamasıyla beraber büyükşehir belediyesinde çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor.
Halkla bütünleşmek, sorunlarına çözüm üretmek ve daha iyi bir hizmet sunmak için Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, ilk halk toplantısını gerçekleştirdi.
Genel sekreter yardımcıları Mehmet Yaşar, Fazıl Tamer ve ilgili daire başkanlarının da hazır bulunduğu halk günü buluşmalarının ilkinde sıkıntıları olan birçok kişinin sorunlarına çözümler arandı.
İlk halk buluşmasında genel olarak esnafın sıkıntıları, altyapı ve üst yapıya dair sorunlar Genel Sekreter Mustafa Yalçın’a aktarıldı.
İş talebiyle halk buluşmasına gelen vatandaşın talepleri ise Genel Sekreter Yalçın, tarafından bir bir reddedilip, İş-Kur İl Müdürlüğü’ne yönlendirildi.
Yalçın, belediyeye iş talebiyle gelenlerin iş başvurularına karşılık vermeyeceklerini açık bir şekilde ifade etti.
Van Büyükşehir Belediyesi, her hafta salı ve cuma günleri 15.00 ile 17.00 saatleri arasında halk günü olarak düzenliyor.

Başkanımız

Van Belediye Başkanı Murat ZORLUOĞLU