YGS ye gireceklere hafta sonu ulaşım ücretsiz oldu

Van Büyükşehir Belediyesi ve Özel Halk Otobüsleri, bu hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) 2017 girecekler için ücretsiz hizmet verecek.

Van Büyükşehir Belediyesi, üniversiteye girişte birinci aşama olan YGS’ye gireceklere ulaşımda kolaylık sağlanması için farklı bir uygulamaya gitti. Büyükşehir Belediyesi’nin ait 82 otobüsünün yanı sıra özel halk otobüsleri de 1 günlük ücretsiz taşımayla eğitime destek verdi.

Özel halk otobüsleri cumartesi günü sınav yerlerini öğrenmek isteyen YGS adaylarına sınav giriş belgelerini ibraz etmeleri halinde ücretsiz olacak.
Pazar günü ise Van Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüsler yine adayların sınav giriş belgelerini göstermeleri halinde ücretsiz olacağı duyuruldu.

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, sınava girecek olan öğrencilere başarı dilerken, katkılarından dolayı Özel Halk Otobüsleri Kooperatifine de teşekkür etti.
Deniz Otobüsü Saatleri