BÜYÜKŞEHİR KAPIKÖY’DE YOL ÇALIŞMASI YAPTI

Van Büyükşehir Belediyesi Kapıköy Sınır Kapısında bulunan inşaat alanında stabilize yol çalışması yaptı.

Van’ın Saray İlçesi İran İslam Cumhuriyeti sınırında bulunan ve 2016 yılında modernizasyon ve yeni hizmet binası yapımı başlatılan Kapıköy Sınır Kapısında Büyükşehir Belediyesi tarafından yol çalışması yapıldı.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu’nun talimatları doğrultusunda başlatılan çalışmalarla sınır kapısında yapımı devam eden inşaat çalışmaları ve mevsimsel etkenlerden dolayı oluşan sıkıntılar giderildi.

Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışma ile oluşan çukur, biriken çamurlu alanlar temizlenerek kapatıldı. İş makinalarıyla düzeltilen çamurdan temizlenen alanlara ise mıcır serildi. Ayrıca belli noktalarda su birikintilerini önlemek amacıyla tahliye kanalları açıldı.

Deniz Otobüsü Saatleri
Su Borcu Ödeme