GÖÇÜK ALTINDA KALAN İŞÇİYİ İTFAİYE EKİPLERİMİZ KURTARDI

12 Eylül 2020, 16:11

Van'ın Başkale ilçesinde yol çalışması sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kalan işçi Cihan Aytekin, Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Başkale ilçesi Gedikbaşı Mahallesi'nde özel bir firmanın iş makineleri ile yaptığı yol çalışması sırasında göçük meydana geldi. Yol çalışması sırasında oluşan göçükte Cihan Aytekin toprak altında kaldı. Arkadaşlarının ihbarı üzerine hemen bölgeye giden Büyükşehir Belediyesi Başkale İtfaiye Grup Amirliği ekiplerinin çalışmasıyla göçük altından yaralı olarak çıkarılan işçi, ambulansla Başkale Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Ayrıca oluşan göçük nedeniyle trafiğe kapanan yolun açılması için ise çalışma başlatıldı.