OTOBÜS VE PARKLARA ÜCRETSİZ İNTERNET GELİYOR

Van Büyükşehir Belediyesi otobüs ve parklarda ücretsiz internet (Wİ-Fİ) dönemini başlatıyor.

Teknoloji odaklı çalışmalarını her geçen gün artıran Van Büyükşehir Belediyesi, bu alandaki çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Yapılan çalışmalar kapsamında Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ile Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından belediye otobüslerinde ve parklar da Wİ-Fİ hizmeti verilecek. Teknik çalışmaların tamamlanmasının ardından Vanlılar, 95 otobüs ve 21 parkta Wİ-Fİ hizmeti alabilecek.

Teknolojinin her geçen gün insan hayatında önemli bir yere doğru ilerlediğini belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, “Özelikle gençlerimizin bilgiye daha hızlı ulaşması adına bu hizmeti otobüs ve parklarımızda verme kararı aldık. Yapılan teknik çalışmanın ardından en kısa zamanda park ve otobüslerimizde Wİ-Fİ hizmeti vermeye başlayacağız. Van’ımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Deniz Otobüsü Saatleri
Su Borcu Ödeme