VALİ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLİ ZORLUOĞLU’NDAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Toplumumuz için en önemli kavram olan ailenin temel direği, sevgi ve şefkat timsali, nesillerin yetiştirilmesinde en büyük sorumluluğu ve payı üstlenen annelerimiz, milli manevi değerlerimizin ve gelenek göreneklerimizin de gelecek kuşaklara taşınmasında çok belirleyici rol oynamaktadır.

Tüm bu vasıflarıyla annelerimiz, yılda bir kez, anlam yüklenen bir günde değil, sonsuz fedakârlık ve hoşgörü ile geçen ömürleri boyunca, mutlaka saygıyla, sevgiyle ve şefkatle kucaklanmalı, Van’ımızın güzel tabiriyle ‘baş göz üstünde’ tutulmalıdır.

Bu duygularla; evlatlarını vatan uğruna şehit veren ve çeşitli sebeplerle evlat acısı yaşayan annelerimiz başta olmak üzere, ayakları altına cennet serilen tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Van Valisi / Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili

Deniz Otobüsü Saatleri