Van Büyükşehir Belediyesi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ AKADEMİSYEN DR. ÖMER DEMİRBAĞ’I GENÇLERLE BULUŞTURDU

22 Mart 2023 , Çarşamba

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı’nın himayelerinde başlatılan Akademi Van Projesi kapsamında Akademisyen Dr. Ömer Demirbağ gençlerle buluştu.

Van Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Yüzüncü Yıl Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Kültür ve Turizm Müdürlüğü paydaşlığında başlayan 'Akademi Van' projesi, ünlü ressam, şair, yazar ve sanatçıları Vanlı gençlerle buluşturmaya devam ediyor.

Medeniyet Söyleşileri kapsamında gençlerle buluşan Akademisyen Dr. Ömer Demirbağ, “Edebiyat ve Hayat” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. İpekyolu Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen söyleşiye gençler yoğun ilgi gösterdi. Moderatörlüğünü Fuat Arpa’nın yaptığı programda Akademisyen Dr. Ömer Demirbağ, gençlere tecrübe ve birikimlerini aktardı. Yaklaşık 2 saat süren söyleşi, soru, cevap bölümü ile sona erdi.

Öte yandan gençlerin sanatsal, kültürel ve sportif yönlerinin gelişimini hedefleyen Akademi Van projesi kapsamında 16 yazar, şair, ressam, oyuncu, yönetmen, akademisyen, karikatürist ve müzisyen gençlerle buluşacak.