VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Eşbaşkan Neslihan Şedal kilim atölyesini ziyaret etti

20 Ekim 2024 , Pazar

Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Neslihan Şedal, Edremit ilçesi Süphan Mahallesi'nde bulunan kilim atölyesini ziyaret etti. Atölyede çalışan kadınlar tarafından coşkuyla karşılanan Eşbaşkan Şedal, kilim atölyesini gezerek, kilim yapan kadınların çalışmalarını inceledi. Eşbaşkan Şedal, kadınların sorun ve taleplerini dinledi, onlarla keyifli bir sohbette bulundu. Buluşma sırasında kadınlar söyledikleri dengbêji stranlarla ziyaretçilerine unutulmaz bir an yaşattı.

Bu içerik Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından yayımlanmıştır.